Tuesday, February 12, 2013

Seminar: Kako dobiti sredstva iz Poduzetničkog impulsa



Seminar: Kako dobiti sredstva iz Poduzetničkog impulsa 2013. (15. ili 16.02.2013.)

Seminar: Kako dobiti sredstva iz Poduzetničkog impulsa 2013. (15. ili 16.02.2013.)
Zagreb, 24. siječnja 2013. - Energo Media Servis (edukacijski centar) 15.02.2013. održati će seminar pod nazivom 'Kako dobiti sredstva iz Poduzetničkog impulsa 2013.'
Kroz seminar će biti obrađene sve linije financiranja projekata putem Poduzetničkog impulsa 2013. Ciljani sudionici seminara su predstavnici privatnog sektora (poduzetnici i obrtnici) te udruge i druge poslovne institucije.

Seminar će se održati u Grand Centru, ul. Petra Hektorovića 2/V u Zagrebu, 15.02.2013. od 09:00-16:00 sati. Redovna cijena za polaznike seminara je 1.500,00 kuna + PDV, a za ranije prijave do 13.02.2013. iznosi 1.250,00 kuna + PDV. Redovna cijena za članove Saveza za energetiku Zagreba iznosi 750,00 kuna + PDV bez obzira na datum prijave.
Ukoliko Vam ne odgovara termin u petak, 15.02., na seminaru možete pod jednakim uvjetima sudjelovati i u subotu, 16.02.. U tom Vas slučaju samo molimo da u obrascu za prijavu obvezano navedete datum sudjelovanja.
Svoju prijavu možete izvršiti slanjem osobnih podataka ili podataka o pravnoj osobi nainfo@croenergo.eu ili ispunjavanjem obrasca u vezanim dokumentima. Za prijave 3 i više osoba iz iste pravne osobe odobrava se popust od 10% na ukupnu cijenu seminara. Za polaznike seminara osigurani su ručak u People's-u i materijali sa seminara. Na kraju seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru. Računala nisu potrebna za učinkovito praćenje seminara.

Energo Media Servis (konzultantski centar) pruža i uslugu izrade cjelokupne natječajne dokumentcije za prijavu na Poduzetnički impuls 2013.
__________
*** Na seminaru 'Kako iskoristiti sredstva iz Poduzetničkog impulsa 2013' biti će obrađeni uvjeti te načini prijave poduzetnika i obrtnika s posebnim naglaskom na specifične uvjete koji se moraju ispuniti te pružanje savjeta o postupku prikupljanja popratne dokumentacije, ispunjavanju obrazaca, a na kraju seminara biti će obrađeni i izvori sufinanciranja za onaj dio sredstava koji Ministarstvo poduzetništva i obrta neće sufinancirati.

Kada govorimo o programima, biti će obrađeni: Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta (mikro poduzetništvo i obrt; poduzetništvo kreativnih industrija); Mladi u poduzetništvu i poduzetnici početnici (mladi i početnici u poduzetništvu); Poticanje konkurentnosti zadruga (zadružno poduzetništvo); Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika (jačanje poslovne konkurentnosti klastera); Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika (jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika; poduzetništvo u turizmu "1000 bazena za hrvatski turizam"; poticanje inovativnog poduzetništva); Razvoj poduzetničke infrastrukture i poslovnog okruženja (poduzetničke zone; tehnološki parkovi i poduzetnički inkubatori; razvojne agencije i poduzetnički centri); Obrazovanje za poduzetništvo i obrte i očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta (obrazovanje za poduzetništvo; obrazovanje za obrte; očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta) te programi Financiranje malog i srednjeg poduzetništva i obrta; EU programi i projekti i Institucionalna podrška malom i srednjem poduzetništvu.
Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

No comments:

Post a Comment