Saturday, December 15, 2012

Desnica napravila Pomak samo u Rijeci


U Rijeci potpisan koalicijski sporazum za predstojeće lokalne izbore
U Rijeci je u četvrtak 13. prosinac 2012. godine u 13,00 sati potisan  koalicijski sporazum za predstojeće lokalne izbore za Primorsko-Goransku županiju.
Potpisnici sporazuma su, Hrvatska stranka prava – HSP, Akcija za bolju Hrvatsku – ABH, Hrvatska čista stranka prava – HČSP, Savez za promjene – SP, Volim Hrvatsku – VH
Naziv kolaicije je Zajedno Hrvatska. Koalicija je proizišla iz koordinacije domoljubnih organizacija, u kojoj su osim navedenih političkih stranaka i udruge: Udruga hrvatski domobran, udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Rijeke, udruga hrvatskih liječnika dragovoljaca i udruga Bojovnik. Također će se vrlo brzo priključiti i podružnica udruge Croatorum.
U koaliciju su dobro došle sve domoljubne političke opcije koje dosadašnjim djelovanjem nisu sudjelovale u pljački i izdaji hrvatskog naroda i Hrvatske.
Koalicija Zajedno Hrvatska će nakon lokalnih izbora postati treća politička snaga u Primorsko-Goranskoj županiji. Na osnovu toga namjerava zaustaviti uništavanje gospodarstva županije, te grad Rijeku i županiju vratiti na značajnu ekonomsku poziciju u zemlji. Iz tog razloga najprije je stvorena šira koordinacija kako bi se za buduće djelovanje dobila podrška šireg kruga žitelja županije.
Predsjednici podružnica, potpisnici kolaicijskog sporazuma (s lijeva na desno), Zvonko Čapko-VH, Vladimir Mišković-ABH, Dean Girotto-HSP, Ive Andrijević-HČSP(uz), Marin Škibola-SP

No comments:

Post a Comment