Saturday, November 3, 2012

POMAK(NUT) ILI???


Tomasović Vladi: Vi ste obični luđaci i elitistička kapitalistička banda

Bježat ćete iz zemlje kada vam se desi narodna socijalistička revolucija čiji ste vi navodni sljedbenici, poručio je Vladi Tomasović.
  • Autor: Dr. K.
  • Photo: pixsell
  • Subota, 03.11.2012 16:01
Nakon što je ministar financija Slavko Linić objavio porezne novitete kojima se ukida porez na luksuz, a uvodi se porez na imovinu na svojem Facebook profilu oglasio se kontroverzni predsjednik HDSSD-a Hrvoje Tomasović, koji je oštro napao Vladu.
- Vi ste obični luđaci koji će ovakvom poreznom politikom uništiti hrvatske građane. Bježat ćete iz zemlje kada vam se desi narodna socijalistička revolucija čiji ste vi navodni sljedbenici. Stradat ćete od naroda samog! Niste vi ni socijalni, ni za radnike, a ni male ljude. Vi ste jedna elitistička kapitalistička banda kojoj će se desiti prava radnička i socijalistička revolucija na koju se vi volite pozivati..., poručio je  Vladi Tomasović.
Vlada nije bila lijena te je Tomasoviću odmah odgovorila objasnivši kako su dosadašnji prihodi od oporezivanja luksuza bili su zanemarivi za proračun. Dodali su i kako EU ne poznaje takav zakon, kao ni ni nultu stope PDV-a koji se u Hrvatskoj primjenjuju na sve vrste kruha, mlijeko, lijekove i još neke proizvode.

No comments:

Post a Comment